سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
نشریه ی فرصت
چهارشنبه 90 آذر 2 :: 2:18 عصر ::  نویسنده : میلاد

محمدرضا لطفی" استاد و نوازنده تار و سه تار در گفت‌وگویی که نشریه آسمان آن را منتشر کرده، اظهار داشت: مطالبی را که شجریان در بیرون مرزها و داخل مرزهای کشورمان مطرح‌ کرده، ‌با مطالبی که من گفته‌ام و می‌گویم کاملاً متفاوت است.

شجریان از سال 57 و بعد از انقلاب تا امروز بالاترین حجم تولید و بیشترین و موفق‌ترین کنسرت‌ها را داشته است. اگر شجریان قبل از انقلاب یک دهم موسیقی تولید کرده بود، بعد از انقلاب صد در صد تولید داشته است. شخص آقای شجریان اگرچه مانند بسیاری از موسیقی‌دان‌ها دچار مشکلاتی بوده ولی هیچ‌وقت برنامه‌هایش قطع نشده، آثارش منتشر شده، کنسرت‌هایش برگزار شده و همیشه مجوز گرفته است.

وی در ادامه اظهار داشت: اولین کنسرت‌های این مملکت را در شهرستان‌ها شخص شجریان برگزار کرده است. خود آقای خاتمی در زمان وزارت‌شان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنسرت اصفهان شجریان حضور داشتند. امروز من شخصاً نمی‌فهمم شجریان به عنوان یک موزیسین موفق که این همه کنسرت داده و کار تولید کرده و آثارش در رادیو و تلویزیون پخش شده و بیش از 300 کنسرت خارج از کشور داشته، چرا اکنون اعتراض می‌کند؟‌ من این را نمی‌فهمم. یک وقت شما را برای سالیان دراز محروم کرده‌اند و با کلی بدبختی یک کنسرت برگزار می‌کنید و هزارگونه مشکل دارید و اعتراض می‌کنید؛ اگر چنین شخصی بخواهد بر روی این مسائل صحبت کند قابل فهم است.

این نوازنده تار در ادامه گفت: ضمن اینکه من اصلا دوست ندارم هنرمندان‌مان تریبون خودشان را از داخل به خارج از کشور ببرند. به همین دلیل شخص من هرگز با بی‌بی‌سی مصاحبه نکرده‌ام. با صدای آمریکا در طول 25 سال فعالیتم در خارج از کشور به طور مشروط مصاحبه کرده‌ام.

لطفی گفت: بی‌بی‌سی، صدای آمریکا، رادیو بین‌المللی فرانسه و یا سایر رسانه‌های آن‌طرفی در 10 سال اخیر مواضع اپوزیسیون به ایران دارند و گاهی اوقات نیز کار را به براندازی حکومت نیز می‌کشانند. این را ما امروز به طور رسمی می‌دانیم و آخرین صحبت‌های وزیر امور خارجه انگلستان همه موید این رویکرد آن‌ها است. طبیعی است وقتی امروز رسانه‌های آن‌طرفی این امکان را به یک هنرمند می‌دهند تا بیاید در بی‌بی‌سی صحبت کند، حتماً باید در درجه اول اپوزیسیون یا نیمچه اپوزیسیون باشد.

وی ادامه داد: من حق دارم دوست نداشته باشم به عنوان یک هنرمند در صدای آمریکا و بی بی‌سی انگلستان که به عنوان دو ارگان دولتی مشغول فعالیت هستند، حرف بزنم. من حتی اگر هزار مشکل در ایران داشته باشم ترجیح نمی‌دهم هرگز در تریبون‌هایی که قصد اصلاح و کمک به مردم ایران را ندارند هم‌صدا شوم. این سلیقه شخصی من است. ولی کسانی که این کار را می‌کنند اگر چه به آن‌ها انتقاد دارم اما کار آن‌ها را ممنوع نمی‌دانم. آن‌ها زندگی و مسئولیت خودشان را دارند. ولی باید مسئولیت را فردی نبینند.

این نوازنده سه تار اظهار داشت: شجریان اگر این مسئولیت را فردی ببیند، مشکل به وجود می‌آید. این مسئولیت و مشکل، یک مشکل اجتماعی عمومی است و حرف‌ها و گفته‌ها برای نگرانی از وضعیت موسیقی کشور است. اما آن‌چه از گفته‌های شجریان در رادیو استرالیا، بی‌بی‌سی و صدای امریکا دنبال کره‌ام، تنها در ده‌درصد از صحبت‌هایشان به مشکلات موسیقی اشاره داشته است.

لطفی گفت: من می‌گویم یک موسیقی‌دان اول می‌بایست دردش خود موسیقی باشد. در این مصاحبه اخیر مصاحبه کننده از ایشان می‌پرسد "الآن که آلبوم مرغ خوشخوان شما مجوز رسمی گرفته و کنسرت هاتان نیز در ایران اعلام شده مشکلی ندارد، برخورد شما چگونه است؟" شجریان از کنار این مسأله رد می شود و جواب قانع کننده‌ای نمی‌دهد.

وی ادامه داد: به نظر من وقتی پهلوان شدید، مسئولیت شما مسئولیت یک گروه نیست؛ بلکه مسئولیت همه ملت را برعهده دارید. در واقع سخن شما می‌بایست بازتاب سخن همه ملت ایران باشد. من خودم این مشکلات را بعد از انقلاب داشته‌ام و بدون اینکه حتی خبر داشته باشم از اسمم کلی سوءاستفاده شده است. به نظرم چنین حرکت‌هایی بیشتر سیاسی محسوب می‌شود تا فرهنگی هنری، و این نظر شخصی من است.

لطفی گفت: اما در مورد شجریان این مسأله کاملاً متفاوت است. شجریان هیچ وقت به‌دنبال ایجاد یک جریان فرهنگی هنری مستقل با شرکت همکاران خودش نرفته است. یک شرکت اقتصادی به نام "دل‌آواز" درست کرده و کار خودش را مانند یک شرکت تولید کننده انجام می‌دهد و درآمدزایی خوبی هم از گذشته تا به امروز داشته و دارد.




موضوع مطلب : انتقاد شدید استاد مسلم تار از شجریان
چهارشنبه 90 آذر 2 :: 2:18 عصر ::  نویسنده : میلاد

گفت: گروه های اپوزیسیون از این که یک زن جوان مصری برای اعلام مخالفت با حاکمیت اسلام در مصر، تصاویر لخت خود را در اینترنت به نمایش گذاشته است ابراز خوشحالی کرده اند!
گفتم: کجای این کار باعث ذوق زدگی گروه های اپوزیسیون شده است؟
گفت: می گویند اقدام این زن مصری، دهن کجی به همه مسلمانان در ایران و مصر و بقیه کشورهای اسلامی است!
گفتم: عجب خل و چل هایی هستند؟!
گفت: اتفاقا یکی از سایت های ضد انقلاب هم خطاب به آنها نوشته است این حرکت باعث می شود مسلمانان مصر در تصمیم خود برای تشکیل حکومت اسلامی پافشاری بیشتری کنند.
گفتم: حالا فکرش را بکن که دشمن احمق چه گوهر گرانبهایی است؟!
گفت: چه عرض کنم؟!
گفتم: به یارو گفتند؛ گیر عجب آدم زبون نفهم احمقی افتاده ایم؟ و یارو با عصبانیت گفت؛ خودت گیر عجب آدم زبون نفهم احمقی افتاده ای!!




موضوع مطلب : خودت گیر عجب آدم احمقی افتادی!

روز جمعه گروهی از دانشجویان دانشگاه دیویس در کالیفرنیا در حمایت از جنبش وال استریت در حال تجمع بودند که بی دلیل و در حالی که هرگز رفتار خشونت آمیز نداشتند به شدت توسط پلیس با گاز فلفل مورد هدف قرار گرفتند.

چنین رفتار زننده ای از پلیس آمریکا باعث شده که خشم و نارضایتی عمومی در آمریکا هرچه بیشتر شود. در ویدیوی منتشر شده از این تجمع دیده می شود که پلیس وحشیانه بصورت مستقیم در صورت دانشجویانی که روی زمین نشسته اند اسپری فلفل می پاشد. در اثر این اتفاق یک زن که به دلیل مشکلات ناشی از استنشاق گاز فلفل به بیمارستان منتقل شده وضعیت جسمانی نامناسبی دارد.

دانشجویان دانشگاه دیویس در مواجهه با پلیس از شعارهایی مثل: "اراذل به دانشگاه آمدند"، "لعنت بر پلیس از یونان تا آمریکا"، "شما سلاح دارید، ما صدا داریم" و غیره استفاده کردند و فریاد می زدند که بخاطر دستگیری دوستانمان اینجا روی زمین می نشینیم. دانشجوها خطاب به پلیس گفتند: بخاطر نشستن در اینجا شما به ما شلیک می کنید؟! می خواهید مارا بکشید؟! پلیس با اسپری فلفل به استقبال دانشجویانی رفت که کف محوطه دانشگاه نشسته بودند و عده ای از آنها را راهی بیمارستان کرد. ویدیوی جنجالی بالا نشان می دهد پس از این اقدام همه حاضرین دانشگاه با فریاد "شرمتان باد" پلیس کالیفرنیا را از محل راندند.
 
رفتار روزهای اخیر پلیس آمریکا اثبات می کند که آنها دستور دارند به هر شیوه ای حتی اگر شدیدا وحشیانه باشد تظاهرات کنندگان را متفرق کنند.
روز پنجشنبه هم در یکی دیگر از تظاهرات جنبش وال استریت در آمریکا اتفاق مشابهی رخ داد که تکرار این اتفاق نیروهای امنیتی آمریکا را هرچه بیشتر در انزوا قرار داده است. تصویر زیر عکس منتشر شده توسط رسانه ها در روز پنجشنبه است.




موضوع مطلب : حرکت وحشیانه پلیس کالیفرنیا
دوشنبه 90 آبان 30 :: 11:35 عصر ::  نویسنده : مهدی


 در این روزها داستان  مصوبه و یا به عبارت بهتر تفسیر نمایندگان  مجلس از قانون خدمات کشوری نقل محافل و رسانه ها شده است. این استفساریه  که در محافل عمومی به " حقوق دائمی و مادام العمر مسوولان کشور"  معروف شده است با واکنش منفی رسانه ها، تشکل های دانشجویی عدالت خواه، مردم و حتی برخی نمایندگان مجلس  روبرو شده و نقدهای مختلفی به آن ابراز گردیده است.  ما در این مجال بنا داریم با نگاهی تخصصی و از منظر حقوقی و ارزشهای انقلاب به این استفساریه بپردازیم. لذا برای درک صحیح تر این تفسیر سوال برانگیز و جنجالی، باید صورت مساله را در ابتدا مورد بررسی  قرار دهیم.

استفساریه مساله ساز چه می گوید؟

پس از تصویب یک قانون در مجلس، گاهی ابهامی درباره معنا و مقصود یکی از مواد قانون پدید می آید که نیاز به تفسیر از سوی قانون گذار احساس می شود. استفساریه ها در واقع تفسیر مجلس از قانونی است که در مجلس  تصویب شده بوده است.یکی از قوانین مهم مصوب این سالها، قانون خدمات کشوری است.   در ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری، آمده است که اگر چنانچه افراد استخدام دولت، در جایگاهی با عنوان مدیریت سیاسی منصوب شوند و دو سال در این پست بمانند و بعد از دوران مدیریت‌شان بر سر همان شغل سابق بازگردند، تا 80 درصد مزایای آن گروه و پایه دوران مدیریت را دریافت می‌کنند. حالا استفساریه درباره این ماده از قانون  انجام شده است که آیا شمول ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری، شامل حال این بازنشستگان هم می‌شود یا خیر که این استفساریه ، حقوق مدیریتی را شامل حال آنها هم دانست.

عملا با تعلق این حقوق برای دوره بازنشستگی افرادی که دوسال سابقه مدیریت داشته اند ، این حقوق مدیریتی برای  مسوولان محترم  به شکل مادام العمر باقی مانده  و تا انتهای عمرشان از آن بهره مند خواهند شد.

گروه های مشمول این استفساریه:

طبق نتیجه منطقی و عملی از این استفساریه این افراد اگر از سال 1386 به بعد دوسال سابقه مدیریت سیاسی داشته باشند تا پایان عمر از 80 درصد حقوق مدیریتی برخوردار خواهند بود:

الف: رؤسای سه قوه . ب: معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای نگهبان. ج: وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونان رئیس جمهور. د:استانداران و سفرا. هـ: معاونین وزرا.

نتایج اجرایی تصویب نهایی این طرح:

1-طبق این تفسیر مسوولانی که  دو سال پست سیاسی داشته اند  ، حتی اگر بعداً یک کارمند ساده و یا کارشناس در اداره شوند  باید 80 درصد حقوق دوران وزارت یا استانداری یا نمایندگی مجلس و ... را  دریافت نمایند.

  

2-این قاعده برای افرادی است که در استخدام رسمی دولت بوده اند و دو سال سابقه مدیریتی داشته اند . لذا افرادی که استخدام دولت نبوده اند ولی مسوولیت اجرایی  برعهده داشته اند نمی شود.

3- عملا با تعلق این حقوق برای دوره بازنشستگی افرادی که دوسال سابقه مدیریت داشته اند ، این حقوق مدیریتی برای  مسوولان محترم  به شکل مادام العمر باقی مانده  و تا انتهای عمرشان از آن بهره مند خواهند شد.

4- جالب‌تر اینجاست که چون این مصوبه مشمول زمان پس از لازم الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری می‌شود، از آنجا که این قانون در دولت نهم تصویب شده است، شامل مدیران و مسئولان سیاسی دولتهای قبل نمی‌شود و تنها ...!!!

واکنشها به این  استفساریه سوال برانگیز:

 

این مصوبه اکثرا  با واکنش منفی گروههای سیاسی ،جناحها و مطبوعات از گرایشهای مختلف سیاسی روبرو شد.  مثلا حسین شریعتمداری در سرمقاله خود در کیهان نوشت:

 این سؤال جدی و منطقی از نمایندگان رأی دهنده به استفساریه مورد اشاره در میان است که آنان نماینده مردم هستند و برای خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وارد مجلس شده اند و یا آن که خدای نخواسته در قبول این مسئولیت سودای سود داشته و به منافع مادی و شخصی خود می اندیشیده اند؟!لطفاً ابرو در هم نکشید و از این پرسش برادرانه عصبانی نشوید! چرا که پاسخ آن دشوار نیست و رای مثبت شما به استفساریه یاد شده نمی تواند از دو حالت خارج باشد. حالت اول آن که تنها منافع شخصی و مادی خود را در نظر داشته اید و حالت دوم این که؛ از درک رسالت نمایندگی و مسئولیتی که برعهده دارید آگاه نبوده اید! و در هر دو حالت- با عرض پوزش از بیان این حقیقت- صلاحیت شما برای نمایندگی مردم قابل تردید است. چرا که مجلس «خانه مردم» و «عصاره فضیلت های ملت» است و کار مردم را وانهادن و به منافع خود پرداختن «فضیلت» نیست که جای آن در خانه ملت باشد.

شریعتمداری: این سؤال جدی و منطقی از نمایندگان رأی دهنده به استفساریه مورد اشاره در میان است که آنان نماینده مردم هستند و برای خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وارد مجلس شده اند و یا آن که خدای نخواسته در قبول این مسئولیت سودای سود داشته و به منافع مادی و شخصی خود می اندیشیده اند؟

روزنامه جمهوری اسلامی که دارای گرایش سیاسی متفاوتی نسبت به کیهان است نیز مجلس را با انتقادات جدی مواجه ساخت و نوشت: این قبیل اقدامات، در کنار قصورهائی که مجلس هشتم در انجام بعضی وظایف اصلی خود نشان می‌دهد، اعتبار این دوره از مجلس را بشدت کاهش داده و بیم آن می‌رود که این کاهش اعتبار، به اصل مجلس نیز سرایت کند و مردم از مرکز قانون‌گذاری کشور که به فرموده امام باید در رأس امور باشد ناامید شوند. مجلس هشتم اکنون نزد افکار عمومی با این سؤال مواجه است که چرا در برابر معطل ماندن بسیاری از قوانین مصوب مجلس نتوانسته کاری انجام دهد؟ سؤال دیگری که افکار عمومی از نمایندگان مجلس هشتم دارد اینست که چرا به وظیفه قانونی خود در زمینه سؤال از رئیس‌جمهور عمل نمی‌کند؟

اگرچه برخی حامیان این طرح معتقدند که «وقتی کسی 10-15 سال وزیر بوده اما الان او را یک کار‌شناس عادی کرده اند، باید بتواند از ترفیع حقوقی برخوردار باشد و تفاوت تطبیق در حقوقش رعایت شود.» اما منتقدان می گویند اگرچه در ابتدای دولت نهم و دهم از این موارد بسیار بوده است و بسیاری از مسوولین پس از عزل با حکم کارشناس بازنشست شده اند، اما این طرح فقط به دوران پس از دولت نهم و مسوولینی که در شرایط فعلی  پست دارند مربوط است و به قبل از دوران قانون خدمات کشوری اشاره ای ندارد.

بسیج دانشجویی دانشگاههای مختلف تهران نیز طی انتشار نامه ای سرگشاده به آقای لاریجانی رییس مجلس نوشتند :

 آیا تصویب چنین قوانینی خلاف خواست حضرت امام(ره) و خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(حفظه الله)، مبنی بر ساده زیستی مسئولین و این که مسئولین از سطح متوسط جامعه فراتر نروند، نیست؟ مگر نه اینکه ساده زیستی مسئولین، از توصیه های موکد اسلام است و چه در سیره پیامبر و چه در دوران خلافت امیر المومنین(ع) ، اهمیت زیادی به این موضوع داده می شد؟

نتیجه گیری:

به نظر می رسد این گونه قوانین و تفاسیر از قوانین از دو منظر قابل نقد و خدشه است. اولا در نظام جمهوری اسلامی و آرمانهای آن، قرار بر این بود که "مسوولیت" صرفا برای "خدمت" بیشتر باشد و مسوولین  به دوران خدمت به عنوان یک فرصت برای  اعتلای روح خود و جامعه نگاه کنند. مسوولیت در نظام اسلامی ما بر خلاف نظام طاغوت و ستمشاهی که  مایه تمییز مدیران از مردم و فرصتی برای زراندوزی محسوب می شد ، فقط و فقط در خدمت رسانی تعریف می شد. امام راحل عظیم الشان و رهبر معظم انقلاب بارها بر لزوم ساده زیستی مسوولین تکیه کرده اند. آیا وظیفه یک مدیر جز خدمت به مردم است که حالا باید بعداز تحویل دادن  مسوولیتش ، برای دوران مدیریتش حقی طلب شود و حقوقی ویژه از بیت المال مسلمین دریافت کند؟

ثانیا  به نظر می رسد در سال جهاد اقتصادی که شرایط خطیر اقتصادی  و تحریمها توجه بیشتری را طلب می کند، تصویب این گونه قوانین و تفسیرها فقط و فقط به اضافه شدن هزینه های اجرایی کشور منجر می شود. در پایان به نظر می رسد  با توجه به ایجاد  بار مالی این گونه تفاسیر و هم چنین  تباین آن با اصول اصلی و آرمانهای بنیادین انقلاب و قانون اساسی، شورای محترم نگهبان  به دقت و حساسیت نسبت به این مصوبه مجلس اقدام نماید.

 

هیئت عاشقان ثارالله علوم پزشکی تبریز




موضوع مطلب : استسفاریه نمایندگان مجلس
یکشنبه 90 آبان 29 :: 8:0 عصر ::  نویسنده : مهدی

هیئت عاشقان ثارالله برگزار میکند:

دوشنبه شبها نماز خانه خوابگاه بوستان

ساعت30/9-11 شب

دعای توسل و روضه خوانی

یا

زیارت عشورا همرا با سینه زنی

 

بامداحی

حاج سعید جبرئیلی




موضوع مطلب : هیئت عاشقان ثارالله

دبیرستاد حقوق بشر قوه قضائیه در یک مصاحبه زنده تلویزیونی که میلیون‎ها بیننده دارد، امریکا را بزرگ‌ترین کشور حامی تروریسم در دنیا معرفی کرد.

محمدجواد لاریجانی که سال گذشته نیز با حضور در برنامه‌های تلویزیونی برخی از شبکه‌های امریکایی، نکات مهمی در مورد سیاست‌های دوگانه امریکا در زمینه حقوق بشر و تروریسم مطرح کرده بود، امسال نیز در گفت‌وگوهایی با الجزیره و ان‌بی‌سی قدرت منطق ایران را به نمایش گذاشت.

 وی که به برنامه "مورنینگ جو" شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی امریکا دعوت شده بود در پاسخ به ادعای یکی دیگر از مهمانان برنامه که ایران را متهم به حمایت از گروه های تروریستی کرده بود، گفت: «ایران خود یکی از بزرگ‌ترین قربانیان تروریسم است، اگر بخواهیم درباره سوابق حمایت کشورها از تروریسم صحبت کنیم، این ایالات متحده امریکاست که بزرگ‌ترین کشور حامی تروریسم در جهان است.»

لاریجانی در ادامه به‌رغم تلاش مجری برنامه که می خواست مانع از ادامه سخنان او شود، افزود: میزان عملیات های تروریستی در جهان که با مالیات مردم آمریکا انجام می شود، غیرقابل احصا است و من می توانم بسیاری از آنها را در اینجا تشریح کنم.

اظهارات دبیرستاد حقوق بشر درباره حمایت امریکا از گروه های تروریستی مجری و مهمانان برنامه مورنینگ جو را کاملا کلافه کرد، به طوری که جو مجبور شد در پاسخ به این رک گویی لاریجانی اعلام کند که امریکا کشور آزادی است و همه می توانند هرچه بخواهند در شبکه های تلویزیونی آن بگویند اما این که در تلویزیون ملی این کشور امریکا به حمایت از تروریسم متهم شود، خیلی بد است.

از نکات جالب این گفت‌وگوی زنده تلویزیونی که بیش از سه میلیون بیننده دارد، حضور "ریچارد هاس" رئیس شورای روابط خارجی آمریکا بود که تقریباً این گفت‌وگو را به صحنه منازعه کلامی او با لاریجانی تبدیل کرد.

در بخشی از این گفت‌وگو، لاریجانی در پاسخ به اشکالاتی که ریچارد هاس به برنامه هسته ای ایران وارد دانست و کشور ما را متهم به فعالیت های مخفی هسته ای کرد که در گزارش آژانس نیز آمد، گفت: ایران هیچ فعالیت سری هسته ای ندارد و شما اگر واقعا نگران هستید، چرا یک بار درباره سلاح های هسته ای اسرائیل سخن نمی گویید.

مشاور امور بین الملل رئیس قوه قضائیه کشورمان آنگاه ادامه داد: «این چه استاندارد دو گانه ای است که هیچ کس به اسرائیل که یک رژیم سرکش و عصیانگر است، سلاح هسته ای دارد، عضو ان‌پی‌تی نیست و مرتبا در حال جنایت علیه فلسطینی هاست کاری ندارد اما همه فشارها بر روی ایران است که نه تنها بمب هسته ای ندارد، بلکه دنبال درست کردن آن هم نیست و عضو ان‌پی‎تی هم هست.»

به گفته ریچارد گرینبرگ تهیه کننده برنامه مورنینگ جو، گفت‌وگوی زنده محمدجواد لاریجانی با شبکه تلویزیونی ان‎بی‌سی امریکا بقدری مهیج و چالشی بود که دقایقی بعد از پایان آن، صدها پیامک برای باز بازنشر آن در وب سایت اینترنتی ارسال شد.

آنچنان که کارشناسان رسانه ای نیز تایید کرده اند این برنامه جزو معدود برنامه‎های زنده تلویزیونی در امریکا بوده است است که یک مقام جمهوری اسلامی این‌گونه صریح از سیاست دوگانه آمریکا در قبال ایران و حمایت این کشور از گروه های تروریستی انتقاد می کند.

دانلود فیلم ...

 




موضوع مطلب : گفت‌وگوی جنجالی لاریجانی با تلویزیون ان‌بی‌سی آمریکا
یکشنبه 90 آبان 29 :: 1:54 عصر ::  نویسنده : میلاد

یکی از نمایندگان مجلس، خاطره ای از این شهید بزرگوار نقل می کند که خواندنی است: روزی با هم از نماز جماعت برمی گشتیم و از هر دری صحبت می کردیم؛ به ناگاه ایشان از سفر خویش به روسیه به اتفاق هیاتی برای خرید یکی از سیستم های موشکی دقیق روسی که سامانه ای با برد 300 کیلومتر و ضریب اطمینان بالا بود؛ سخن گفت. این موشک می توانست با کمترین اختلاف و انحرافی به هدف خود برخورد کند و این فناوری تنها در انحصار روسیه قرار داشت. مذاکرات برای خرید این موشک به سرانجام نرسید چرا که آن ها این سامانه را جزو سلاح های استراتژیک و مبنایی خود می دانستند و به دلیل حساسیت ویژه ای که روس ها داشتند، از دادن موشک سر باز زدند.

این شهید عزیز نقل می کرد که من به ژنرا ل های روسی با اطمینان گفتم که ما می توانیم به این فناوری دست پیدا کنیم و همانند این موشک را بسازیم و البته پوزخندی به عنوان پاسخ بر لبان ژنرال های روسی نقش بست.

او می گفت در برگشت از سفر روسیه تمام هم و غم من این شد که نمونه این موشک روسی را بسازم اما دائما در مسیر انجام تست های موشک اخلال به وجود می آمد.

این شهید عزیز بیان می کرد که برای حل این مشکل به خدا توکل کردم و به ائمه اطهار(علیهم السلام) متوسل شدم؛ به مشهد مقدس رفتم و سه روز در حرم حضرت امام رضا (علیه السلام ) به ایشان توسل کردم و راجع به اختلال پیش آمده به تفکر مشغول شدم.

شهید تهرانی نقل می کرد که بعد از سه روز در حرم حضرت رضا(علیه السلام) یک دفعه موضوعی به ذهنش رسید که احساس می کرد راه حل این مشکل است. طرحی در ذهنش جرقه زد که تعبیر ایشان درباره آن ساده و زیبا بود‎؛ او می گفت: زیارت خودم را تکمیل کردم و سریع برگشتم منزل، دفترچه نقاشی دخترم را گرفتم و آن چه را که در ذهنم بود ترسیم کردم. بعد از بازگشت از مشهد این طرح را مد ل سازی کردیم و به لطف خدا جواب هم گرفتیم و مشکل حل شد.

در یک زمان دیگر شهید تهرانی مقدم نتایج کاری را که انجام شده بود بر روی رایانه به من نشان داد، واقعا غرورآفرین بود؛ موشک ساخته شده توسط جهاد خودکفایی سپاه در مقایسه با مدل روسی آن در بعضی ویژگی ها برتر هم بود. لذا ایشان اهل توکل به خدا بود و در عبور از موانع و رسیدن به اهداف خود به ائمه معصومین (علیهم السلام) متوسل می‌شد.

هیئت عاشقان ثار الله علوم پزشکی تبریز




موضوع مطلب : خاطره ای از یک شهید
یکشنبه 90 آبان 29 :: 8:0 صبح ::  نویسنده : مهدی

 

شنبه 28آبان سال1390

تالار دکتر لک دنداپزشکی

هیئت عاشقان ثارالله با همکاری هیئت فاطمیون

منتظریم!




موضوع مطلب :
یکشنبه 90 آبان 29 :: 8:0 صبح ::  نویسنده : مهدی

 

بانک هـا ، هرجا که بـاشد پول پـارو می کنند                      

تـوی هـر آشفـتـه بـازاری  تـکـاپـو  می کنند

 

تـا بـه دست آرنـد ،  از بــازار   ، سـود ِ بیشتر                      

اسکناس وسکه را این روی و آن رومی کنند

 

تـاجران را دوست می دارنـد ،  امـا  در عمـل                       

چشم را بـا جای پای پول ، همسو می کننـد

 

هـرچه می آید به دست  ِ خلق  از پول و پله                       

مثل بـرق و بـاد ، از هـر دست جـارومی کنند

 

پـول هـای بی زبـان را بـا زبـان چـرب و نـرم                        

داخل ِ صندوق ها  ، در هفت پستـو می کنند

 

سخت می گیرنـد وقت وام دادن  ، یک کمی                       

لیک هـنگـام گـرفتن ،سحـر و جـادو می کننـد

 

چون یکی وامی گرفت وقسط آن را دیـرداد                        

آبـروریـزانـه  ، جـنجـال و هـیـاهــو مـی کننـد

 

بعد هم ، با فوت و فنّی کاملا مخصوص خود                      

حـرف های نـا منـاسب ، بـار  ِ یـارو مـی کنند 

 

آخرش هم گر نشد پرداخت اصل و فرع پـول                       

پیش قاضـی تاجِر بـیـچـاره را سـو مـی کنند

 

گاه هم این نازنین زحمت کشان سخت کوش                     

بـر خلاف رسم و عـادت، نعـل وارو مـی کنند

 

میلیـاردی ، وام های ِ بی ضمـانت می دهنـد                      

یا وثیقـه ، مـلکی از پشت ابـرقــو مـی کننـد

 

لاجرم چون میشود این وام مشکوک الوصول                      

بـا دیون ِ مانده روی دست هم خـو می کنند

 

تـا نـگردد بـانک  ، از بی اعتبـاری  ورشکست                      

نزد بانک ِ دیگری هم  سفتـه جیرو می کنند

 

من نمیدانم که آنان با چنین مشی  و  مشام                       

پـول  ِ سرگردان ِ ما را از کجـا  بـو  می کنند

 

گـاف دادن هـای آنـان  ،  قصـه ای دارد دراز                        

مشتری ها  این هنر را خوب  واگو می کنند  

 




موضوع مطلب :
شنبه 90 آبان 28 :: 7:59 عصر ::  نویسنده : مهدی

اولین نشریه الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی تبریز

توسط واحد سایبری هیئت عاشقان ثارالله منتشر شد!

                  فرصت ازدواج

                                   ویژه نامه ازدواج حضرت علی (ع)وفاطمه زهرا(ع)




موضوع مطلب : هیئت عاشقان ثارلله
<   <<   6   7   8   9   10   >   
پیوندها
لوگو
هیئت عاشقان ثار الله علوم پزشکی تبریز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 1
  • بازدید دیروز: 2
  • کل بازدیدها: 173735